انتصاب سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی

قائم‌مقام رئیس و معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی در حکمی سید رضا طباطبایی را به‌عنوان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی این نهاد منصوب کرد.
۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۵۸۶۶۳ تاپ خبر برنامه ریزی
انتصاب سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با حکم دکتر حسن فارسی قائم‌مقام رئیس و معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی، سید رضا طباطبایی به‌عنوان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی این نهاد منصوب شد.

در این حکم آمده است:
امید است با استعانت از خداوند متعال، بهره‌گیری از رهنمودهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، تعامل با واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی و بهره‌گیری از تجربیات و ظرفیت‌های موجود، همگام با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و توجه به اسناد بالادستی و راهبردهای دولت محترم، به پیگیری مسئولانه، تحول، نوآوری و ارتقای کیفی امور حوزه مسئولیتی خود اهتمام ورزید.

با توجه به اهداف عالی جهاددانشگاهی و اهمیت برنامه‌ریزی و توسعه دانش‌بنیان کشور، سعی بلیغ و تلاش همه‌جانبه جناب‌عالی به‌طور ویژه در تهیه و تدوین سند برنامه هفتم توسعه جهاددانشگاهی با همکاری حوزه‌های مختلف، مورد انتظار است. توفیقات جناب‌عالی را از خداوند سبحان مسألت می‌کنم.

دکتر فارسی همچنین در نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های صادقانه دکتر کاوه لطفی کیا در زمان تصدی این سمت قدردانی کرد.