ادای احترام قائم مقام جهاد دانشگاهی کشور به شهدای گمنام دانشگاه امام محمدباقر(ع) ساری

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۶۲۶۹۴ تاپ خبر امور واحدها
عصر امروز، دکتر فارسی، قائم مقام جهاد دانشگاهی کشور در سفر به مرکز استان مازندارن شهرستان ساری، به همراه معاون استاندار و مدیران ارشد استانی مازندران به مقام شامخ شهید گمنام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای امام محمدباقر(ع) ساری، ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، عصر امروز، دکتر فارسی، قائم مقام جهاد دانشگاهی کشور در سفر به مرکز استان مازندارن شهرستان ساری جهت حضور در مراسم تقدیر و معارفه رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، به مقام شامخ شهید گمنام در دانشگاه فنی و حرفه‌ای امام محمدباقر(ع) ساری با همراهی، مسئولان استانی و دانشگاهی و اعضای جهاد دانشگاهی استان ادای احترام کرد.

دقایقی دیگر مراسم تقدیر و تشکر از رئیس سابق و معارفه رئیس جدید جهاد دانشگاهی مازندران با حضور مسئولانی و مدیران کشوری و استانی در سالن اجتماعات دانشگاه فنی  و حرفه‌ای امام محمد باقر(ع) ساری برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ مهندس محمد رضا یوسفی مهر،  از 11 اردیبهشت ماه سال جاری به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران، معرفی و هفتم شهریور ماه طی حکمی از سوی دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی کشور برای مدت 2 سال به عنوان رییس واحد مازندارن منصوب شد.