سرپرست جهاد دانشگاهی واحد البرز کار خود را آغاز کرد

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۱ کد : ۶۳۷۷۰ تاپ خبر امور واحدها
سرپرست جدید جهاد دانشگاهی البرز با حضور در واحد و در نشستی با حضور معاونان، به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد البرز کار خود را آغاز کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، اسد رازانی، مدیرکل امور واحدهای جهاد دانشگاهی در این نشست ضمن تشکر از زحمات رییس پیشین این واحد، اظهار کرد: تغییر مدیریت در جهاد دانشگاهی به معنای ضعف مدیریت و یا وجود اشکال در کار نیست، بلکه تغییرات مدیریت موجب ایجاد فضای جدید در واحدهای سازمانی و استفاده از ظرفیت های مغفول مانده می شود. وی افزود: جهاد دانشگاهی واحد استان البرز اگرچه در ردیف واحدهای متاخر قرار می گیرد، با این وجود در زمینه های مختلفی از جمله حوزه علوم انسانی و آموزش فعال و موفق عمل کرده است و لازم است با حضور سرپرست جدید، در حوزه های مختلف از جمله پژوهش و فناوری موثرتر عمل شود. بر اساس این گزارش، محمدامین صالحی نژاد، مدیرکل امور مجلس جهاد دانشگاهی نیز با تاکید بر ظرفیت های استان البرز، گفت: البرز استان پهناوری است که ظرفیت های صنعتی بسیاری را در دل خود جای داده است و از سویی نیز با چالش ها و مشکلاتی نیز مواجه است. همانطور که جهاد دانشگاهی واحد البرز در انتخاب حوزه علوم انسانی به عنوان یکی از سرفصل های اصلی فعالیت، با توجه به چالش های استانی، درست عمل کرده است، لازم است سرفصل های جدید پژوهشی و فرهنگی نیز مورد نظر باشد. وی افزود: وجود مجتمع شهدای جهاد دانشگاهی در استان البرز نیز ظرفیت ویژه ای است که لازم است جهاد دانشگاهی البرز به آن بیشتر توجه داشته باشد و همکاری های مشترک بین این دو مجموعه مورد انتظار است. حضور موثر در دانشگاه و فعالیت های فرهنگی دانشجو محور نیز مساله مهمی است که از همه واحدهای سازمانی از جمله البرز انتظار می رود. بر اساس این گزارش، احمدرضا فیروزی، رییس پیشین جهاد دانشگاهی البرز نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده، تاکید کرد: با وجود چالش های متعددی که در سال های اخیر با آن مواجه بوده ایم، از جمله مساله کرونا، در حوزه آموزش موفق عمل شده است و در حال حاضر پنج مرکز آموزشی فعال در استان البرز ذیل جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند. همچنین بیش از 1800 دانشجو نیز در مرکز علمی کاربردی این نهاد در کرج در حال تحصیل هستند. وی افزود: استان البرز دارای چالش های ویژه ای است که کار در این استان را دشوار می کند، با این وجود تلاش شد در حوزه پژوهش نیز فعالیت های خوبی انجام شود و با توجه به ظرفیت واحد در خوزه علوم انسانی، قرارداد همکاری مشترک با وزارت کشور در حوزه دفاتر تسهیلگری منعقد شد. همچنین موافقت تاسیس مرکز درمان در منزل نیز اخذ شده است و به زودی راه اندازی می شود. فیروزی تصریح کرد: در حوزه فرهنگی نیز فعالیت های متعددی در دل دانشگاه تدارک دیده شده است و در این زمینه تلاش شده است با محوریت دانشجویان، کارهای متعددی انجام شود. بر اساس این گزارش، جلال نوری، سرپرست جهاد دانشگاهی البرز نیز در این نشست ضمن تشکر از زحمات رییس پیشین واحد البرز، بر ضرورت تداوم همکاری همه اعضای این نهاد برای توسعه فعالیت ها به ویژه در حوزه پژوهشی تاکید کرد.