استاندار لرستان تأکید کرد؛

حمایت از توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در بخش درمان‌های ناباروری و گیاهان دارویی در لرستان

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۶ کد : ۶۶۷۹۷ تاپ خبر
استاندار لرستان در نشست مشترک با معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی بر حمایت از توسعه فعالیت‌های این نهاد در بخش درمان‌های ناباروری و گیاهان دارویی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در نشست مشترک دکتر حسن فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی و اسد رازانی مدیرکل امور واحدها، پژوهشکده‌ها، سازمان‌ها و مراکز ، محمدامین صالحی نژاد مدیرکل دفتر امور مجلس و دکتر فرهاد فرامرزیان رئیس جهاددانشگاهی واحد لرستان در نشست مشترک با دکتر فرهاد زیویار استاندار لرستان که امروز چهارشنبه 6 آذرماه برگزار شد، زمینه‌های همکاری این دو مجموعه موردبررسی قرار گرفت.

دکتر فارسی در این نشست مشترک به تشریح فعالیت‌های جهاددانشگاهی در سراسر کشور و تأکید بر استفاده از شبکه نخبگانی این نهاد در لرستان پرداخت.

استاندار لرستان نیز حمایت ویژه از جهاددانشگاهی به‌عنوان نهاد برآمده انقلاب اسلامی را در این استان در بخش درمان‌های ناباروری و گیاهان دارویی اعلام کرد.