نماینده قزوین تاکید کرد: ضرورت حمایت از فعالیت های نوآروانه جهاد دانشگاهی

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۸ کد : ۷۰۳۵۵ تاپ خبر امور مجلس
نماینده قزوین و آبیک بر ضرورت حمایت از فعالیت های نوآروانه جهاد دانشگاهی تاکید کرد.
نماینده قزوین تاکید کرد: ضرورت حمایت از فعالیت های نوآروانه جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین و آبیک در دیدار با رییس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: در سال های اخیر و پیش از دوره نمایندگی، با فعالیت های جهاد دانشگاهی آشنایی داشته ام و در مقطعی نیز به عنوان مدرس با این نهاد همکاری کردم. جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی و برآمده از انقلاب اسلامی است که در حوزه های مختلف علمی، فناورانه و فرهنگی خوش درخشیده است و اگر به دنبال استقلال علمی و فناورانه کشور هستیم، باید از چنین مجموعه هایی حمایت کنیم. وی با اشاره به تلاش مجلس شورای اسلامی برای تقویت ردیف های اعتباری جهاد دانشگاهی، افزود: در بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 ردیف اعتباری طرح های نوآورانه جهاد دانشگاهی از سوی سازمان برنامه و بودجه حذف شده است که در این زمینه تلاش می کنیم این ردیف اعتباری را احیا کنیم. محمدبیگی با اشاره به عملکرد موفق جهاد دانشگاهی در حوزه درمان ناباروری، گفت: موضوع افزایش جمعیت از جمله چالش های اصلی کشور است و در این زمینه مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی، از جمله رویان و ابن سینا عملکرد موفقی داشته اند و لازم است در بودجه سنواتی جمعیت حمایت بیشتری از این مراکز شود. بر اساس این گزارش، در این نشست رییس جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین گزارشی از روند پیشرفت فعالیت های این واحد ارائه داد.