در راستای همکاری های بین واحدی برگزار شد؛

اولین نشست معاونین و مدیران فرهنگی ۶ واحد جهاد دانشگاهی منطقه غرب کشور

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۴۱ کد : ۷۲۲۸۳ تاپ خبر
اولین نشست معاونین و مدیران فرهنگی ۶ واحد جهاد دانشگاهی منطقه غرب کشور

اولین نشست معاونان و مدیران فرهنگی 6 استان غرب کشور( مرکزی، همدان،  ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه) با حضور نمایندگان معاونت های هماهنگی و فرهنگی جهاددانشگاهی یکشنبه 13 خرداد ماه از ساعت 14 الی 16 به صورت وبیناری برگزار شد.

در این نشست ابتدا معاونان و مدیران فرهنگی واحدهای منطقه غرب کشور با هدف هم افزایی و بهره مند شدن از توانمندی سایر واحدها به معرفی توانمندیها و اقدامات صورت گرفته پرداختند و سپس مقرر شد زمینه های همکاری های مشترک با برگزاری کمیته های تخصصی (ایسنا، ایسپا، ایکنا، سازمان ترویج مطالعه و نشر، سازمان دانشجویان و ...) فراهم شود.

همچنین راه اندازی کارگروه های تخصصی شبکه سازی؛ اعلام تجارب موفق واحدها؛ انتقال تجارب نحوه اخذ طرح های نظرسنجی و اقدامات فرهنگی؛ عضویت جهاددانشگاهی در نهادهای تصمیم گیر استان ها از جمله موارد مورد تاکید در این نشست بود.

در پایان مقرر شد این نشست ها به صورت تخصصی بین معاونین ومدیران فرهنگی واحدها به صورت حضوری و وبیناری برگزار شود.