پس از تصویب در هیأت دولت و در گام بعدی؛
سند برنامه پنجساله هفتم توسعه کشور به ایستگاه بهارستان میرسد
سند برنامه پنجساله هفتم توسعه کشور پس از قریب به ۱۰ماه کار سازمان برنامه و بودجه، فردا یکشنبه ۳۱ اردیبهشتماه به مجلس شورای اسلامی تحویل میشود

دکتر مخبر معاون اول رییس جمهور مساله محوری، مردمپایه بودن اقتصاد و همافزایی قوای سه گانه را از مهمترین ویژگی های این سند برشمرده و تاکید کرده است: نخبگان و صاحبنظران در صورت مغایرت برنامه هفتم توسعه با هدف های مدنظر، ورود پیدا کرده و دولت پذیرای نظرات کارشناسی آنان است.
ایسنا نوشت: «محمد مخبر صبح امروز(شنبه) در همایش معرفی سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه که در سالن اجلاس سران و با حضور وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با قدردانی از زحمات ده ماهه سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه ها و دستگاههای مختلف دولتی در تدوین برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: برگزاری این همایش و اخذ نظرات کارشناسی نخبگان کشور پیش از تصویب در دولت و ابلاغ این برنامه به مجلس نشانگر تحولی جدی است که فرصت برای اعمال تغییرات بر اساس آرای متخصصان را بهوجود آورده است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه در صورت اجرای درست 6 برنامه قبلی توسعه وضعیت کشور در شرایط بهتری قرار داشت، افزود: یکی دیگر از ویژگی های تدوین برنامه هفتم توسعه بررسی و آسیب شناسی اشکالات در اجرای برنامه های گذشته است تا مشخص شود به چه دلایلی نتوانستیم به اهداف برنامه های قبل برسیم.
وی افزود: مدل های برنامه ریزی نادرست، تکرار برخی راهبردها، تدوین اهداف اشتباه، مهیا نبودن شرایط اجرای برنامهها، اشکالات در ساختار اجرایی کشور برای اجرای برنامههای توسعه قبلی و عدم تشخیص اولویتها از جمله چالشها و سوالات پیش رو در تدوین سند برنامه پنج سال هفتم توسعه بود.»
گفتنی است چندی قبل دکتر حسن فارسی قائممقام رییس جهاددانشگاهی و معاون هماهنگی و امور مجلس این نهاد، از چشمانداز برنامه هفتم جهاددانشگاهی خبر داده و عنوان کرده بود این نهاد به دنبال آن است که برنامه هفتم جهاددانشگاهی افقگشا و عملیاتی تعریف شود.
وی در این زمینه تاکید کرد: در تلاشیم تا بتوانیم اثربخشی جهاددانشگاهی را در کشور بالا ببریم. برنامه توسعه جهاددانشگاهی بر اساس تجربیات و شناختی که از برنامههای قبلی این نهاد و همچنین برنامه هفتم توسعه کشور حاصل گردیده، تدوین خواهد شد.
نظر شما :