تامین برق سازمان ها و چاه های آب کشاورزی استان کرمان با نصب پنل های خورشیدی با عقد تفاهم نامه همکاری بین واحدهای سازمانی کرمان و آذربایجان شرقی

به گزارش روابط جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در ادامه مطلب فوق با بیان اینکه که این تفاهمنامه با حضور معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، مدیر کل امور واحدهای جهاددانشگاهی و تعدادی از روسای این نهاد منعقد شد، گفت: در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه مصوب شده است تا به هزار حلقه چاه در هر استان تسهیلات لازم برای نصب پنلهای خورشیدی و تامین برق مورد نیاز از طریق آن پرداخت شود.
رئیس واحد کرمان با بیان مزایای پنلهای خورشیدی افزود: امروزه مصرف انرژی رو به افزایش و از سوی دیگر مقدار منابع این انرژیها به شدت رو به کاهش است. بنابراین یکی از راهها استفاده از پنلهای خورشیدی می باشد. دکتر بازمانده با بیان اینکه سیستم های خورشیدی مزایای زیادی برای مردم و دولت دارند، گفت: تکنولوژی خورشیدی یک تکنولوژی استاندارد است، در هر نوع آب وهوایی کار می کند، در مناطق دورافتاده کاربرد وسیع دارد، کاهش اثرات زیست محیطی، تجدیدپذیر بودن، طول عمر بالا و هزینه پایین نگهداری از جمله مزایای سیستمهای خورشیدی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه تفاهم نامه در خصوص استفاده از پنل خورشیدی برای تامین برق مورد نیاز چاههای آب کشاورزی و تامین برق مورد نیاز ادارات و سازمانها با هدف کاهش هزینههای انرژی منعقد شده است، گفت: امیدواریم جهاددانشگاهی استان بتواند با اجرای این تفاهمنامه نقش موثری در دستیابی به اهداف مورد نظر ایفا کند چرا که استفاده از نیروگاه خورشیدی برای چاههای آب به ما امکان استفاده بهینهتر از منابع طبیعی را میدهد. این سیستم امکان بهرهبرداری آسان از منابع آبی مانند چاهها، قنوات و رودخانهها را فراهم میکند و نیازی به سوخت یا برق در مدت زمان استفاده ندارد.
دکتر بازمانده با اشاره به اهمیت عقد این تفاهم نامه افزود : طبق مصوبه هیئت دولت سازمانها باید 20 درصد برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنند، در این راستا جهاددانشگاهی استان کرمان، آمادگی خود را برای همکاری با همهی ادارات و سازمانها اعلام میدارد.
نظر شما :